Іноземець хотів підкупити українських прикордонників російськими рублями – ДПСУ

У Державній прикордонній службі повідомили, що громадянин Азербайджану пропонував українським прикордонникам десять тисяч російських рублів за перетинання кордону.

«Сьогодні прикордонники Сумського загону припинили правопорушення, пов’язане з підкупом службової особи прикордонного відомства. В пункт пропуску «Бачівськ» на в’їзд в Україну автомобілем марки Renault Trafic в якості пасажира прибув громадянин Азербайджану. Під час прикордонного контролю чоловік запропонував прикордоннику неправомірну вигоду в розмірі 10 тисяч російських рублів з метою сприяння у безперешкодному перетинанні кордону. В діях іноземця вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст. 369 «Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі» Кримінального кодексу України», – йдеться в повідомленні.

За даними ДПСУ, чоловіка передали працівникам поліції для ухвалення рішення за фактом правопорушення.

Особи, які оплатили адміністративні послуги до 31 грудня, але не подали заяв на оформлення документів, матимуть можливість здійснити доплату за оформлення документів за тарифами, які діятимуть на момент подання відповідних заяв, додали в ДМС ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

В Україні «несуттєво зростає» вартість оформлення біометричних документів

Раніше українські прикордонники повідомили, що в першу добу 2021 року кордон України перетнули понад 20 тисяч людей.

Читай нас в Google News

Підписатися

Ще новини

Leave a Comment